Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

FILTREAU UV-C

A Filtreau UV-C Basic, Select és Titan kristálytiszta vizet biztosít. A kifinomult design és minőségi anyagfelhasználás magas UV-C sugárzást eredményez pontosan 253.7nm hullámhosszon. Ez a magas sugárzás majdnem minden baktériumot, vírust és gombát elpusztít, ezáltal garantálva a kristálytiszta vizet. Ennek eredményeképp akár 80%-kal csökkenthető a felhasznált vegyszermennyiség.

Az extra-széles RVS316 (Basic & Select modell) burkolatnak köszönhetően a víz extra-hosszú ideig érintkezik a UV-C sugárzással. Ez a széles burkolat biztosítja a minimális nyomásveszteséget is a vízkezelés során. A burkolat belső felülete polírozott a szennyeződések lerakódásának elkerülése érdekében. Összességében ez 35%-kal növeli az UV-C sugárzás hatékonyságát.

Az intelligens elektronika jelzi ha a lámpa nem termel elég sugárzást és cserére szorul. A készüléke mindig tökéletesen fog működni! Természetesen tiszta medence - tóvíz
+ Magas kibocsájtású lámpa
+ Időzító funkció
+ Ellenáll a sós víznek (csak a Titan verzió)

 

 Medence fóliák, burkolatok

A fóliaburkolás költséghatékony és látványos eljárás, nem kíván monolit vasbeton vízzáró réteget és vízzáró szigetelést, ám mintaválasztékában vetekedik az üvegmozaik burkolatokkal. A költségesebb üvegmozaikos kivitelezés esetén azonban még a kerekített élek sem okozhatnak fejtörést, olyan egyedi mintákat is megálmodhat a megrendelő, amely nem található meg a katalógusban. Kínálatunkban a klasszikus egyszínű és divatos mintás medencefóliák, burkolatok óriási választékban rendelhetők. Tekintse meg kínálatunkat!

 Medencegépészet, szerelvények, vegyszerek

A víztisztító berendezés feladata, hogy a medence elhasználódott vizét egy szívó-nyomó csőrendszeren át szivattyúval a szűrőberendezésen keresztül pumpálva tiszta vizet juttasson vissza a medencébe. Egy komplett medencegépészeti rendszernek azonban a fentieken felül a világítástechnikai-, víztemperálási-, és a víz áramoltató berendezések is részei lehetnek. Medencéjéhez a szükséges szerelvények, és a vegyszeres, klórmentes vízkezeléshez elengedhetetlen eszközöket megtalálja a webshopunk kínálatában.

Medenceépítés

Nem bajlódna a saját kivitelezéssel? Medenceépítés terén magas szakmai felkészültséggel, innovatív eljárásokkal állunk a leendő medencetulajdonosok- és a medencekorszerűsítési elképzeléssel hozzánk forduló ügyfeleink rendelkezésére. Medencéink minden esetben profi vízgépészeti berendezésekkel, XXI. századi gépészeti megoldásokkal, kifogástalanul és gyönyörűen kerülnek telepítésre, akár medencefedéssel együtt is. Tekintse meg épített-medence referenciamunkáinkat, vagy kérje díjmentes ajánlatunkat elképzeléseihez!

Linkfelhő: medence vegyszerek, medence robotporszívók, medence fűtés, homokszűrő - vízforgatók, automata vegyszeradagolók, sóbontók, jakuzzik, masszázsmedencék, bestway medencék, medence építés, medencefedés, medence webshop, kerti medence építés, medence webáruház, medence szaküzlet 
Üzemeltető:                                   
Magic Pool Uszodatechnika Kft.                          
Cím: 2884 Bakonyszombathely 
Kossuth u. 29.

Uszodatechnikai szaküzlet:
Cím: 2900 Komárom
Igmándi út 43/D

Üzletvezető:
Farkas Richárd
Mob: +36 30 651 20 12
Levél: sales(kukac)magicpool.hu

Ügyvezető igazgató:
Kozsán Valentin
Mob: +36 30 937 72 67
 
SEGÍTHETÜNK?
Nem találja a megfelelő terméket?
Nem tudja mi a problémájára a megoldás?
Írjon nekünk! Mi megprobálunk segíteni Önnek!
  medenceweb.hu © 2021