Kapcsolat

Webshop üzemeltetője:

Cégnév: Magic Pool Kft.

Székhely: 2884 Bakonyszombathely, Kossuth u. 29.

Uszodatechnikai szaküzlet: 2900 Komárom, Igmándi út 43/D.

Adószám: 24218139-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-021247

Kibocsátó cégbíróság: Komárom-Esztergom Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Elérhetőség: medenceweb(kukac)gmail.com

Telefon: +36 30 937 72 67

Küldjön üzenetet:
  Medence fóliák, burkolatok

A fóliaburkolás költséghatékony és látványos eljárás, nem kíván monolit vasbeton vízzáró réteget és vízzáró szigetelést, ám mintaválasztékában vetekedik az üvegmozaik burkolatokkal. A költségesebb üvegmozaikos kivitelezés esetén azonban még a kerekített élek sem okozhatnak fejtörést, olyan egyedi mintákat is megálmodhat a megrendelő, amely nem található meg a katalógusban. Kínálatunkban a klasszikus egyszínű és divatos mintás medencefóliák, burkolatok óriási választékban rendelhetők. Tekintse meg kínálatunkat!

 Medencegépészet, szerelvények, vegyszerek

A víztisztító berendezés feladata, hogy a medence elhasználódott vizét egy szívó-nyomó csőrendszeren át szivattyúval a szűrőberendezésen keresztül pumpálva tiszta vizet juttasson vissza a medencébe. Egy komplett medencegépészeti rendszernek azonban a fentieken felül a világítástechnikai-, víztemperálási-, és a víz áramoltató berendezések is részei lehetnek. Medencéjéhez a szükséges szerelvények, és a vegyszeres, klórmentes vízkezeléshez elengedhetetlen eszközöket megtalálja a webshopunk kínálatában.

Medenceépítés

Nem bajlódna a saját kivitelezéssel? Medenceépítés terén magas szakmai felkészültséggel, innovatív eljárásokkal állunk a leendő medencetulajdonosok- és a medencekorszerűsítési elképzeléssel hozzánk forduló ügyfeleink rendelkezésére. Medencéink minden esetben profi vízgépészeti berendezésekkel, XXI. századi gépészeti megoldásokkal, kifogástalanul és gyönyörűen kerülnek telepítésre, akár medencefedéssel együtt is. Tekintse meg épített-medence referenciamunkáinkat, vagy kérje díjmentes ajánlatunkat elképzeléseihez! 
Üzemeltető:                                   
Magic Pool Uszodatechnika Kft.                          
Cím: 2884 Bakonyszombathely                             
         Kossuth u. 29.

Uszodatechnikai szaküzlet:
Cím: 2900 Komárom
Igmándi út 43/D

Kapcsolattartó:
Kozsán Valentin
     ügyvezető
Mob: +36 30 937 72 67
E-mail:  medenceweb(kukac)gmail.com


  medenceweb.hu © 2018