Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Fémpalástos medence szettek

A fémpalástos medence szettek nagyon sok kivitelben és formában rendelhetők. Palettánkon megtalálhatóak a föld feletti és a földbe süllyesztett kivitelű acélfalú medencék is. Népszerűségének oka a könnyű összeszerelés és a tartós acélszerkezet. A föld feletti fémpalástos medencék külső fala lehet fa utánzatú, rattan szerű, vagy akár kő utánzatú, formája pedig kör vagy ovál alakú, a belső fóliája több színben is rendelhető.

Az általunk forgalmazott fémpalástos medencék kiváló minőségű horganyzott acéllemezből készülnek, korrózióvédelemmel és különleges erős műanyag réteggel ellátott 6 rétegű falai garantálják a medence hosszú élettartamát!

Ár érték arányban garantáltan a legjobb medencék, illetve a legnépszerűbb terméktípusok!

Több éves tapasztalalatunk és szakmai tudásunk alapján összeállítottunk különböző medence szetteket, melyek az alábbiakat tartalmazzák:

1. Az acélfalat, melynek mindkét oldala horganyzott és védőbevonattal ellátott.
2. Az UV álló fóliát, a belső burkolata UV stabilizált PVC fólia.
3. Szerelvényeket, acélfalba építhető szkimmert, befúvókat, porszívó idomot.
4. Homokszűrőt és vízforgató szivattyút, a vízszűréshez szükséges berendezéseket, idomokat.
5. Létrát, a medencébe való bejutáshoz.
6. Medence tisztító készletet, vízalatti porszívózáshoz szükséges kellékeket, keféket, levélhálót.
7. Indító vegyszerkészletet, pH szabályzók, klór, algamentesítő, multi tabletta
, víztesztelő.
8. Útmutatót a telepítésről, a medence üzemeltetésről, és a vízkezelésről.


 Medence fóliák, burkolatok

A fóliaburkolás költséghatékony és látványos eljárás, nem kíván monolit vasbeton vízzáró réteget és vízzáró szigetelést, ám mintaválasztékában vetekedik az üvegmozaik burkolatokkal. A költségesebb üvegmozaikos kivitelezés esetén azonban még a kerekített élek sem okozhatnak fejtörést, olyan egyedi mintákat is megálmodhat a megrendelő, amely nem található meg a katalógusban. Kínálatunkban a klasszikus egyszínű és divatos mintás medencefóliák, burkolatok óriási választékban rendelhetők. Tekintse meg kínálatunkat!

 Medencegépészet, szerelvények, vegyszerek

A víztisztító berendezés feladata, hogy a medence elhasználódott vizét egy szívó-nyomó csőrendszeren át szivattyúval a szűrőberendezésen keresztül pumpálva tiszta vizet juttasson vissza a medencébe. Egy komplett medencegépészeti rendszernek azonban a fentieken felül a világítástechnikai-, víztemperálási-, és a víz áramoltató berendezések is részei lehetnek. Medencéjéhez a szükséges szerelvények, és a vegyszeres, klórmentes vízkezeléshez elengedhetetlen eszközöket megtalálja a webshopunk kínálatában.

Medenceépítés

Nem bajlódna a saját kivitelezéssel? Medenceépítés terén magas szakmai felkészültséggel, innovatív eljárásokkal állunk a leendő medencetulajdonosok- és a medencekorszerűsítési elképzeléssel hozzánk forduló ügyfeleink rendelkezésére. Medencéink minden esetben profi vízgépészeti berendezésekkel, XXI. századi gépészeti megoldásokkal, kifogástalanul és gyönyörűen kerülnek telepítésre, akár medencefedéssel együtt is. Tekintse meg épített-medence referenciamunkáinkat, vagy kérje díjmentes ajánlatunkat elképzeléseihez!

Linkfelhő: medence vegyszerek, medence robotporszívók, medence fűtés, homokszűrő - vízforgatók, automata vegyszeradagolók, sóbontók, jakuzzik, masszázsmedencék, bestway medencék, medence építés, medencefedés, medence webshop, kerti medence építés, medence webáruház, medence szaküzlet 
Üzemeltető:                                   
Magic Pool Uszodatechnika Kft.                          
Cím: 2884 Bakonyszombathely 
Kossuth u. 29.

Uszodatechnikai szaküzlet:
Cím: 2900 Komárom
Igmándi út 43/D

Üzletvezető:
Farkas Richárd
Mob: +36 30 651 20 12
Levél: sales(kukac)magicpool.hu

Ügyvezető igazgató:
Kozsán Valentin
Mob: +36 30 937 72 67
 
SEGÍTHETÜNK?
Nem találja a megfelelő terméket?
Nem tudja mi a problémájára a megoldás?
Írjon nekünk! Mi megprobálunk segíteni Önnek!
  medenceweb.hu © 2023