Medence takarások, fedések

A medenceépítés, medence felújítás lényeges mozzanata az optimális medence takarás, medencefedés kiválasztása, hogy akár egész évben élvezhesse a vizet. A medence takarásnak, fedésnek számtalan variációs lehetősége van, igény szerint választhatók időszaki (nyári, téli) és egyszerűbb, buborékfóliás és szolárfóliás fedések, valamint elegánsabb, akár mindennapos használatra is alkalmas motoros ponyva vagy redőnyös takarók is. Épített medencékhez egy elegánsabb ám költségesebb megoldás a kézzel, vagy motorosan mozgatható, áttetsző medence pavilonok kiépítése, azonban emellett a fedésmód mellett számtalan nyomós érv szól, mint például a kevesebb vízveszteség, a viszonylag állandó víz és levegőhőfok és a medence élettartalmának növekedése. A medencefedések és takarások kedvező árú-, ugyanakkor igényes megoldásait is megtalálhatja medence webáruházunkban.


 Medence fóliák, burkolatok

A fóliaburkolás költséghatékony és látványos eljárás, nem kíván monolit vasbeton vízzáró réteget és vízzáró szigetelést, ám mintaválasztékában vetekedik az üvegmozaik burkolatokkal. A költségesebb üvegmozaikos kivitelezés esetén azonban még a kerekített élek sem okozhatnak fejtörést, olyan egyedi mintákat is megálmodhat a megrendelő, amely nem található meg a katalógusban. Kínálatunkban a klasszikus egyszínű és divatos mintás medencefóliák, burkolatok óriási választékban rendelhetők. Tekintse meg kínálatunkat!

 Medencegépészet, szerelvények, vegyszerek

A víztisztító berendezés feladata, hogy a medence elhasználódott vizét egy szívó-nyomó csőrendszeren át szivattyúval a szűrőberendezésen keresztül pumpálva tiszta vizet juttasson vissza a medencébe. Egy komplett medencegépészeti rendszernek azonban a fentieken felül a világítástechnikai-, víztemperálási-, és a víz áramoltató berendezések is részei lehetnek. Medencéjéhez a szükséges szerelvények, és a vegyszeres, klórmentes vízkezeléshez elengedhetetlen eszközöket megtalálja a webshopunk kínálatában.

Medenceépítés

Nem bajlódna a saját kivitelezéssel? Medenceépítés terén magas szakmai felkészültséggel, innovatív eljárásokkal állunk a leendő medencetulajdonosok- és a medencekorszerűsítési elképzeléssel hozzánk forduló ügyfeleink rendelkezésére. Medencéink minden esetben profi vízgépészeti berendezésekkel, XXI. századi gépészeti megoldásokkal, kifogástalanul és gyönyörűen kerülnek telepítésre, akár medencefedéssel együtt is. Tekintse meg épített-medence referenciamunkáinkat, vagy kérje díjmentes ajánlatunkat elképzeléseihez! 
Üzemeltető:                                   
Magic Pool Uszodatechnika Kft.                          
Cím: 2884 Bakonyszombathely                             
         Kossuth u. 29.

Uszodatechnikai szaküzlet:
Cím: 2900 Komárom
Igmándi út 43/D

Kapcsolattartó:
Kozsán Valentin
     ügyvezető
Mob: +36 30 937 72 67
E-mail:  medenceweb(kukac)gmail.com


  medenceweb.hu © 2018