Masszázsmedencék

Kisebb-, valamint több férőhelyes, presztízs masszázsmedencéket kínálunk Önnek, választható, egyedi színekkel, alapfelszereltséggel vagy akár luxus kiegészítőkkel.
Amennyiben még nem sikerült döntenie, hogy mobil vagy beépített jacuzzi-t, kompakt masszázsmedencét szeretne otthonába, esetleg egy elegánsabb mobil- vagy netán beépített feszített víztükrű masszázsmedencét, akkor nézzen körül medence webáruházunkban. Kül- és beltéri masszázsmedence, vagy házi jacuzzi építéshez szükséges elemek, burkolati elemek, alkatrészek valamint a kész, kérésére raktárról azonnal rendelkezésére álló otthoni és beépíthető 2-4-6 személyes, vagy akár nagyobb jacuzzik méret szerinti tárháza megtekinthető, akár a komplett gépészeti elemeikkel, vagy beszerelési árral együtt is.


 Medence fóliák, burkolatok

A fóliaburkolás költséghatékony és látványos eljárás, nem kíván monolit vasbeton vízzáró réteget és vízzáró szigetelést, ám mintaválasztékában vetekedik az üvegmozaik burkolatokkal. A költségesebb üvegmozaikos kivitelezés esetén azonban még a kerekített élek sem okozhatnak fejtörést, olyan egyedi mintákat is megálmodhat a megrendelő, amely nem található meg a katalógusban. Kínálatunkban a klasszikus egyszínű és divatos mintás medencefóliák, burkolatok óriási választékban rendelhetők. Tekintse meg kínálatunkat!

 Medencegépészet, szerelvények, vegyszerek

A víztisztító berendezés feladata, hogy a medence elhasználódott vizét egy szívó-nyomó csőrendszeren át szivattyúval a szűrőberendezésen keresztül pumpálva tiszta vizet juttasson vissza a medencébe. Egy komplett medencegépészeti rendszernek azonban a fentieken felül a világítástechnikai-, víztemperálási-, és a víz áramoltató berendezések is részei lehetnek. Medencéjéhez a szükséges szerelvények, és a vegyszeres, klórmentes vízkezeléshez elengedhetetlen eszközöket megtalálja a webshopunk kínálatában.

Medenceépítés

Nem bajlódna a saját kivitelezéssel? Medenceépítés terén magas szakmai felkészültséggel, innovatív eljárásokkal állunk a leendő medencetulajdonosok- és a medencekorszerűsítési elképzeléssel hozzánk forduló ügyfeleink rendelkezésére. Medencéink minden esetben profi vízgépészeti berendezésekkel, XXI. századi gépészeti megoldásokkal, kifogástalanul és gyönyörűen kerülnek telepítésre, akár medencefedéssel együtt is. Tekintse meg épített-medence referenciamunkáinkat, vagy kérje díjmentes ajánlatunkat elképzeléseihez! 
Üzemeltető:
Magic Pool Uszodatechnika Kft.
Cím: 2884 Bakonyszombathely
         Kossuth u. 29.

Kapcsolattartó:
Kozsán Valentin
     ügyvezető
Mob: +36 30 937 72 67
E-mail:  medenceweb(kukac)gmail.com


  medenceweb.hu © 2017